tirsdag den 15. september 2009

Flere galleriåbninger

Det har været en lang sommer på den danske kunstscene. Men nu er det slut. Nu pibler de frem igen - gallerierne - i nye fine lokaler og med fornyet gejst og energi.

I fredags var der åbning hos Larm Galleri og Peter Lav fotogalleri, der nu er flyttet sammen i store flotte lokaler på Bredgade. Nærmere bestemt beliggende i skønne rolige Sankt Annæ Passage.

De er absolut et besøg værd. Larm viser skønne skæve og humoristiske værker af Jiri Geller under titlen Series of Disappointments. Især vil jeg fremhæve værket Do not Touch the Artwork, som ét der skal opleves - skønt, ukompliceret og lige til at leve på resten af dagen ;-)

Peter Lav viser Sergei Sviatchenko og Michael Mørk - to meget forskellige tilgange til fotografiet. Men det er også hos Peter Lav at én af mine yndlings fotokunstnere har til huse. Adam Jeppesen (foto). Tag ind til galleriet og gå om i det bagerste lokale - der står et par af hans værker - ikke som en del af udstillingen - bare opbevaret. De er skønne. De skal opleves. Og du kan garanteret få Peter til at fortælle om Adams særlige kompromisløse måde at arbejde på - kompromisløsheden findes i hans billeder. De trænger helt ind bag min hærdede kunstfacade!

God fornøjelse!

Birgitte

Ingen kommentarer:

Send en kommentar