onsdag den 17. marts 2010

Formanden for Statens Kunstråd er på bloggen igen!

Han siger det så tydeligt... Mads Øvlisen... det, som er den røde tråd i min kunstformidling: kunst er ikke dekoration, det er kommunikation. God kunst skal rykke på os, ændre vores verdensbillede for en kort stund og sparke til vores vanetænkning. Det siger han som formand for kunstrådet...

Det sagde han også, da han var direktør i Novo og brugte kunsten til at skubbe på de ansatte, bryde rutinerne og give skæve og nye vinkler på tilværelsen og arbejdslivet - ikke for kunstens skyld men for virksomhedens. Novo lever af innovation. Kunsten var et ledelsesværktøj, Mads Øvlisen brugte, til at skabe et innovativt arbejdsmiljø. "Kunst er ikke bare gavnlig, men nødvendig for innovative virksomheder" har han engang udtalt... og det er jo netop humlen - everyone - det er lige mine ord. Og det er jo bare det, jeg formidler og hjælper mine kunder med at få og skabe - innovative arbejdsmiljøer med kunst som et aktivt ledelsesværktøj.

Videoen med Mads er taget fra Kunstrådets hjemmeside, hvor Mads opfordrer til kunstdebat. Se mere, og deltag selv i debatten her.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar