tirsdag den 10. november 2009

Vil du med til kunst & klima fernisering?

På torsdag skal jeg til fernisering på et spændende kunstprojekt. Kunne du tænke dig at komme med?

Udstillingen hedder RIGHT NOW! og er en stor international klimaudstilling i Øksnehallen. Der er fernisering på torsdag d. 12. november kl. 16-19. Og du er meget velkommen!

RIGHT NOW! er arrangeret af :VENUE contemporary art gallery og har Christian Stadil som kurator.

Udstillingen er en aktuel kommentar til FN's klimatopmøde, der jo afholdes i København i december. Og værkerne er skabt af en bred vifte af både etablerede og unge lovende danske og internationale kunstnere. Du vil ikke møde dommedagsværker, men værker der sætter din egen indre dialog i gang... Får dig til at forholde dig til den udfordring hele verden står overfor med hensyn til klimaforandringerne.

Jan Esmanns værk herover hedder Earth Listeners. Her lytter 13 kloner til jordens hjertebanken. Måske vi også bør lægge ørerne til jorden ind i mellem og lytte efter?
Eller hvad med Clarina Bezzolas værk Searching for the Place where Parallel Worlds Meet. Har vi mistet troen på en forbindelse til vores egne rødder? Har vi mistet troen i vores forhold til jorden?

Som Christian Stadil skriver i forordet til kataloget: Selvom temaet er alvorligt, betyder det ikke, at vi ikke kan nyde værkerne, for det de er. Kunst. So grab a glass of wine, hang out and enjoy!

Håber vi ses!

Birgitte

Ingen kommentarer:

Send en kommentar